Brand & Industriskydd AB

Ring oss på: 020-357 357

Nyhetsarkiv

Sökes! Tekniker till Stockholm

Brand & Industriskydd är ett familjeföretag som grundade 1991. Vi erbjuder våra kunder en trygg och säker arbetsmiljö genom kunskap och trygga säkerhetslösningar. Våra lösningar och utbildningar skyddar liv och egendom, unikt anpassade för varje verksamhets förhållande. Vi har med åren specialiserat oss på att samordna säkerhetslösningar och höga kundkrav har gjort att vi idag kan kalla oss för en helhetsleverantör. Vi erbjuder ett komplett sortiment inom områdena förstahandsbrandskydd, brand- och inbrottslarm, släcksystem, och kameraövervakning. Vårt huvudkontor är beläget i Osby med filialkontor i Malmö, Halmstad, Växjö samt Stockholm.

Tekniker till Stockholm

Som tekniker arbetar du i huvudsak med installation samt felavhjälpande åtgärder av brandlarm och nödbelysning. Även arbete med fasta släcksystem, brandgasventilation och CCTV förekommer. Våra kunder förväntar sig att möta en noggrann tekniker som är arbetsam och professionell. Det är av stor vikt att du trivs med att arbeta självständigt, men även som del i ett team. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av arbete med brandlarm och det är ett krav att du har formell elbehörighet. Vidare ser vi gärna att du är tekniskt intresserad och har lätt för att skaffa en god kundkontakt.

Du tar ansvar för egna och teamets arbetsprojekt samt för dina individuella mål, alltid med kundens bästa i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en familjär organisation. B-körkort fordras, vandelsprövning tillämpas.

Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen?

Vi tillämpar löpande urval men vill ha Din ansökan senast 26 januari. Frågor ställs till Kristian Lindqvist mail, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alternativt via telefon, 08-522 575 15.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ring oss på: 020-357 357

 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Här finns vi

Osby - Huvudkontor Stockholm Växjö

Halmstad

Svedala  

 

 

Kontaktuppgifter

 

Hitta oss även på

  facebook linkedin