Brand & Industriskydd AB

Ring oss på: 020-357 357

Nyhetsarkiv

Sökes! Två tekniker till region Syd

 

Brand & Industriskydd är ett familjeägt säkerhetsföretag som sedan starten 1991 utvecklats till en helhetsleverantör inom områdena brand- och inbrottsskydd. Vi har vårt huvudkontor i Osby, men bedriver verksamhet i hela södra Sverige. Vi har filialkontor utanför Malmö och i Halmstad. Ytterligare ett gäng är stationerade i Stockholm. Mer info på www.brand-industriskydd.se

Två Tekniker

Med fulla Orderböcker söker vi nu förstärkning till vår Larmteknikavdelning. Vi söker dig som har erfarenhet av tekniska installationer inom områdena Brand- och Inbrottslarm. Du kommer också att jobba en del med CCTV och Passagesystem. Om du har erfarenhet av elektriska installationer, kommer du dessutom att få jobba med Nödbelysning. Arbetet är självständigt och bedrivs i nära samarbete med kollegor och vår säljorganisation. Tillsammans agerar vi som ett Team för att skapa en säkrare miljö hos våra kunder. Förutom installation av nya anläggningar så blir det en hel del "utryckningar" med felsökning och reparationer.

Du har givetvis B-körkort, är ansvarstagande och mån om att alltid göra ditt bästa. Vi sätter stor vikt vid att vidareutveckla vårt Team och är därför väldigt intresserade av vem du är och vilka intressen du har osv. Det "brinner" i knutarna, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag.

Vi ser mycket fram mot att träffa dig! Vi tillämpar löpande utvärdering men vill ha din ansökan senast den 30 januari.

Ansökan till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frågor besvaras av Mikael Kindblom, 0479-536001

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ring oss på: 020-357 357

 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Här finns vi

Osby - Huvudkontor Stockholm Växjö

Halmstad

Svedala  

 

 

Kontaktuppgifter

 

Hitta oss även på

  facebook linkedin