Brand & Industriskydd AB

Ring oss på: 020-357 357

Nyhetsarkiv

Ny VD på Brand & Industriskydd

Styrelsen för Brand & Industriskydd har utsett Stefan Bolmgren till ny VD för Brand & Industriskydd. Stefan har en lång, gedigen marknadsorienterad och produktionsorienterade erfarenhet från en rad olika branscher.

Rekryteringsarbetet har varit intensiv och letts av styrelseordförande Mikael Kindblom. Kravspecifikationen på den nya kandidaten har varit omfattande, mycket gedigen marknads- och affärserfarenhet, erfarenhet av att utveckla bolag strategiskt samt bred kunskap av ledning och styrning av bolag i tillväxtfas.

"Jag är mycket glad och stolt över att Stefan Bolmgren valt att börja hos Brand & Industriskydd. Han har många års erfarenhet från ledande befattningar i näringslivet och precis den profilen vi eftersökt. Stefans breda erfarenhet samt att han visat en förmåga att framgångsrikt leda organisationer i stark förändring blir viktiga element som kommer att förstärka Brand & Industriskydds ledande ställning ytterligare", säger Mikael Kindblom.

"Jag känner mig mycket stolt och inspirerad över att ha fått detta förtroende. Brand & Industriskydd är idag ett av Sveriges ledande kvalitativa och innovativa tjänsteföretag inom brandsäkerhet. Strategin är lagd och vi håller fokus på ökad lönsamhet med kunderna i centrum", säger Stefan Bolmgren.
Det saknas inte utmaningar på en alltmer konkurrensutsatt marknad. Jag är övertygad att vi har helt rätt förutsättningarna för en fortsatt framgång för Brand & Industriskydd, säger Stefan.

Kort sammanfattning av Brand & Industriskydd:

Tre huvudsakliga verksamhetsområden: Utbildning & Konsultation, Service och Teknik. Brand & Industriskydd erbjuder ett komplett utbud av produkter inom förstahandsbrandskydd, släcksystem, brand- och inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning. Vid sidan om ett starkt sortiment erbjuds ett omfattande tjänsteutbud, allt från grundläggande brandskyddsutbildningar till komplexa brandskyddsdokumentationer och riskanalyser. Brand & Industriskydd tar ansvar för hela processen som innefattar projektering, projektledning, installation, service och eftermarknadssupport.

Kontaktperson: Kristian Lindqvist, Brand & Industriskydd, Stockholm den 4 juli 2016 Tel 08-522 575 15, E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ring oss på: 020-357 357

 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Här finns vi

Osby - Huvudkontor Stockholm Växjö

Halmstad

Svedala  

 

 

Kontaktuppgifter

 

Hitta oss även på

  facebook linkedin