Brand & Industriskydd AB

Ring oss på: 020-357 357

Nyhetsarkiv

Brand & Industriskydd förstärker kompetensnivån ytterligare

Brand & Industriskydd förstärker kompetensnivån ytterligare!

Med ett händelserikt år 2014 bakom oss blickar vi framåt, vi är mycket stolta att meddela att Peter Olsson förstärkt vår organisation i rollen som affärsansvarig för utbildning och konsultation.
Peter får en nyckelroll i vår organisation där han kommer att ha det nationella ansvaret för samordning av våra arbetsinsatser inom affärsområdet Utbildning & Konsultation. Han kommer närmast från ett arbete som Affärsområdeschef på Kidde Sweden och har en gedigen erfarenhet inom brandsäkerhet.

"Peter är en mycket kompetent och driven person som kommer att bli en stor strategisk tillgång för Brand & Industriskydds fortsatta utveckling inom såväl produkt- som tjänstesidan.
Peter kommer att ha en central roll i vårt dagliga operativa arbete men kommer också att ansvara för utvecklingen av Brand & Industriskydds nuvarande och framtida tjänsteerbjudande inom området. Rekryteringen är ett led i hela bolagets strategi mot att bli ett av Sveriges absolut ledande kunskapsintensiva tjänsteföretag inom säkerhet", säger Per Fredström, VD på Brand & Industriskydd.

Varmt välkommen till Brand & Industriskydd säger vi.

Vid frågor går det bra att kontakta: Kristian Lindqvist, Marknadschef telefon: 08-522 575 15

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ring oss på: 020-357 357

 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Här finns vi

Osby - Huvudkontor Stockholm Växjö

Halmstad

Svedala  

 

 

Kontaktuppgifter

 

Hitta oss även på

  facebook linkedin