Brand & Industriskydd AB

Ring oss på: 020-357 357

Nyhetsarkiv

B&I tecknar avtal med Ramirent

Ramirent har valt Brand & Industriskydd för ett riksomfattande samarbete gällande brandskydd.ramirent logotype RGB 102 6

Grunden i avtalet är B4fire, webbaserat kontrollprogram som förenklar och effektiviserar det systematiska brandskyddsarbetet och övriga säkerhetskontroller som förekommer på Ramirent. En av vinsterna med B4fire är att systemet dokumenterar såväl interna kontroller som återkommande brandskyddskontroller Brand & Industriskydd kommer att utföra på Ramirents anläggningar.

Förutom kontrollprogrammet kommer Ramirent även ha möjligheten att upprätta samt revidera ritningar som t.ex. utrymningsplaner, insatsplaner, SBA ritningar mm.

Avtalet avser samtliga Ramirents ca. 90 anläggningar i Sverige samt delar av Danmark.

Om Ramirent
Ramirent är ett ledande maskinuthyrningsföretag som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Företaget erbjuder hyreslösningar som förenklar kundernas verksamhet. Bland Ramirents kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Ramirents kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirent koncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

För ytterligare information, kontakta:
Christian Nylander, Försäljningschef Telefon: 0479-53 60 13 E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ring oss på: 020-357 357

 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Här finns vi

Osby - Huvudkontor Stockholm Växjö

Halmstad

Svedala  

 

 

Kontaktuppgifter

 

Hitta oss även på

  facebook linkedin