Brand & Industriskydd AB

Ring oss på: 020-357 357

Vi är ett företag som jobbar för dig

Vi har samma mål idag som när företaget startades 1991 av familjen Kindblom. Nämligen att vara bäst i landet på att leverera olika brand- och säkerhetslösningar för alla typer av verksamheter, att göra det på ett affärsmässigt och professionellt sätt för både oss och våra kunder.

För drygt 20 år sedan var marknaden mycket mer oreglerad, idag handlar det om att erbjuda bästa möjliga affär utifrån ökade lagkrav samt våra kunders krav, behov och säkerhetsmedvetande. Ett tänk som våra kunder uppskattat genom åren.

Idag är vi ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag. Inte störst, det har aldrig varit vår ambition men ett som strävar efter att vara i framkant när det gäller nya produkter och tjänster. Vi är unika genom vår kvalitetssäkring (ISO 9001) av HELA vår organisation.
Men vi har inget intresse av att slå oss till ro, vi har en ständig vilja att utvecklas och bli bättre.

Den inställningen bottnar i vår vision, att vi skall vara det självklara valet för verksamheter som värnar om sin säkerhet. Det betyder att leda utvecklingen från att varit ett traditionellt brandskyddsföretag till att bli ett kunskaps- och serviceföretag i säkerhetsbranschen.
Vi strävar hela tiden efter att kunna möta våra kunders önskemål om en helhetslösning för sitt säkerhetsbehov.

B&I är ett företag som erbjuder våra kunder en trygg och säker arbetsmiljö genom kunskap och trygga säkerhetslösningar. Våra säkerhetslösningar och utbildningar skyddar liv och egendom, unikt anpassade för varje verksamhets förhållande. Vi har med åren specialiserat oss på att samordna olika säkerhetslösningar och höga kundkrav har gjort att vi idag kan kalla oss för en helhetsleverantör.

Vårt företag delar vi upp i tre verksamhetsområden, Utbildning & Konsultation, Service samt Teknik. Vi erbjuder ett komplett utbud av produkter inom områdena förstahandsbrandskydd, släcksystem, brand- och inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning.

Vid sidan om ett starkt sortiment erbjuder vi ett omfattande tjänsteutbud, allt från grundläggande brandskyddsutbildningar till komplexa brandskyddsdokumentationer och riskanalyser. Vi tar ansvar för hela processen som innefattar projektering, projektledning, installation, service och eftermarknadssupport.

Lite snabbfakta:

Ägare: Familjen Kindblom
Antal anställda: Cirka 50 personer
Antal kontor: 5 (Finn närmaste kontor »)
VD: Stefan Bolmgren
Grundat: 1991

Ring oss på: 020-357 357

 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Här finns vi

Osby - Huvudkontor Stockholm Växjö

Halmstad

Svedala  

 

 

Kontaktuppgifter

 

Hitta oss även på

  facebook linkedin